Akkor kezdjük ...

Kedves Olvasó!

Engedd meg, hogy köszöntselek a Meglepetés Thaiföldön blogon!

Az első cikkben szeretném megosztani Veled, hogy miért jött létre ez az oldal.

Elkötelezett híve és rajongója vagyok a szerelemnek, és hiszem, hogy mindenkinek van egy párja, egy másik fele, akit ha megtalál, akkor a kettejük közti nagy betűs szerelem felül ír minden addigi szabályt, és a szívükbe örökre egy boldog mosoly költözik, amiből erőt meríthetnek még a nehezebb napokon is. Számomra a házasság nem egy társadalmilag elvárt, kötelező procedúra, ahol aláírunk néhány papírt, mert kell, hanem az élet egyik legszebb és legfontosabb napja, ahol két ember lelke varázslatos, ünnepi keretek között egy életre összefonódik.

koh-samui-wedding-photography-page1_02.jpg

Hiszem, hogy az esküvő napjaink rohanó világában sem egy elavult, kötelező procedúra, sőt, én inkább azt gondolom, hogy ez pontosan a hátralevő boldog életünk kezdetének a nyitánya, aminek meg kell adni a módját. Éppen ezért nagyon fontosnak tartom, hogy ez a nap úgy sikerüljön, ahogyan azt még kislány korunkban elképzeltük. Ha úgy szeretnénk, hatalmas hercegnős tüll áradatban mondjuk ki a boldogító igent, ha egy tanyán, egy kastélyban, vagy a szabad ég alatt, akkor ott, ha pedig egzotikus esküvőt szeretnénk, akkor ne habozzunk, mert ez a nap csakis rólunk szól, és igenis megérdemeljük, hogy minden álmunk valóra váljon!

untitle2d.png

A blog a lehető legtöbb oldalról szeretné megközelíteni az esküvő témakörét: a készülődéstől elkezdve a lánybúcsún és a legénybúcsún át a konkrét szervezésig, szó lesz egzotikus esküvőkről, fogadalomtételről, lesznek ötletek és tippek, hogyan éljük túl az izgalmat, az aggódást, de a fókuszban mindig az lesz, hogy miként tehetnénk az ifjú pár számára feledhetetlenné az esküvő napját. Szívből remélem, hogy mindannyian találtok majd a számotokra izgalmas cikkeket, és egy kicsit úgy érzem, ezáltal a blog által egy kicsit mi is részt vehetünk abban a határtalan örömben és boldogságban, amit minden házasulandónak tiszta szívből kívánunk a nagy napon, és természetesen azt követően egy életen át!

Szeretettel: A Meglepetés Thaiföldön csapata