Milyen a jó egzotikus esküvő?

Sokan tartanak egy lépés távolságot, ha az egzotikus esküvő szóba kerül, ezért mai cikkünk lerántja az előítéletek leplét a tengerpartok homokjában kimondott boldogító igenről!

aa39837d1e4295b2dcf1437d7eb3b80d.jpg

Az emberek első gondolata általában az, hogy egy egzotikus esküvő csilliárdokba kerül, holott ez nagyban függ attól, kivel dolgozunk együtt életünk nagy napjának előkészítésében, és talán a pénzkérdésről is más lesz a véleményünk, ha kiszámoljuk, mennyibe is kerül egy 200 fős lagzi. A kettő közti különbség az, hogy azt a bizonyos összeget a pár életre szóló élmények gyűjtésére fordítja, vagy megszervez (esetleg szerveztet) belőle egy egész napos dínom-dánomot, ahol 198 másik emberre is oda kell figyelniük. Természetesen egyik variáció sem rosszabb a másiknál, ezt mindig az ifjú párnak kell éreznie ott belül, hogy melyikre vágynak a szívük mélyén igazán!

Sokan azt gondolják, hogy egzotikus esküvő a tengerparti szertartás szinonímája. Nos, pedig ez egyáltalán nem így van! Egy egzotikus esküvőbe bármi beleférhet, amit csak akar a pár, legyen szó búvárkodásról, túrázásról, delfinekkel úszásról, elefánton lovaglásról, vitorlázásról, majom-simogatásról, egyszóval bármiről, a lehetőségeknek csak a fantáziánk szabhat határt.

kulfoldi_eskuvo_05.jpg

Annyit azért elárulhatok, hogy én személy szerint a tengerparti szertartások szerelmese vagyok. Elképzelésem szerint nincs gyönyörűbb dolog annál, mint amikor a tengerpart lágy homokja simítja az ember talpát a parton feldíszített „boldogság-oltárig” vezető úton, és a tenger morajlásánál meghittebb bevonuló zenét sem nagyon tudnék elképzelni, de te álmodd az oltárt egy thaiföldi esőerdőbe vagy egy seychelle szigeteki sziklacsúcs peremére, a jó hír, hogy bármelyik megvalósítható, ha te erre vágysz a szíved mélyén!

A nagy ruha-kérdésről pedig annyit, hogy ha te földig érő ruhában szeretnél férjhez menni a tengerparton vagy a dzsungel közepén, akkor tedd azt! Pusztán azért, mert a szabad ég alatt lesz a szertartás, még nem kell térdig érő szoknyában érkezned, ha csak te nem azt szeretnéd! Természetesen erről a ruhakölcsönző szalonnal érdemes előzőleg megegyezni, de a tisztító szalonok munkatársai csodákra képesek annak érdekében, hogy a ti nagy napotok is egy életre szóló, felejthetetlen élmény legyen!