Szervezzek vagy szerveztessem?

Mai cikkünk arra keresi a választ, miért jobb, ha egy hivatásos esküvő szervezőre bízzuk a nagy nap körüli teendőket, avagy szervezni vagy szerveztetni, ez itt a kérdés!

Kérjék meg a kezedet romantikusan, fél térdre ereszkedve, búvárkodás közben vagy egy egzotikus utazáson, egy biztos: gyönyörű, izgalmakkal teli időszak veszi most kezdetét, ami gyorsabban elillan majd, mint karácsonykor a télapó, aki a kéményen át hozza az ajándékokat!

A hagyomány szerint az eljegyzés és az esküvő napja között egy évet kell/lehet/szabad várni? Igen, a szokás az hozzávetőleg egy év, de mi úgy gondoljuk, a párnak kell eldöntenie, mennyi idő múlva érzik azt, hogy készen állnak az oltár elé sétálni, mert nem a cél a lényeg, hanem az oda vezető út!

Véleményünk szerint nagyon fontos egy pár életében az a meghitt időszak, amit az esküvőre hangolódással töltenek (kellene tölteniük!), és ebbe a szervezkedés izgalmai igen csak beleszólhatnak, hiszen az oltárig vezető út bizony jó pár stressz-téglával van kikövezve, ezt bármelyik feleség alátámaszthatná!

wedding-planner-dijon-organisation-mariage-bourgogne-dole-chalon-sur-sa_ne-rhone-alpes-beaune-dday-d-day-baby-shower-980x480.jpg

Kezdjük a vendéglistával, ahol már éppen elég dilemma eldönteni, kit szeretnénk meghívni, és akkor még nem számoltunk azokkal, akik nem jeleztek vissza, vagy az utolsó pillanatban jönnének/mondanák le a meghívást (hogy csak egy pár nem túl extrém példát soroljunk fel a szóba jöhető bonyodalmak közül). Helyszín, dekoráció, zene, megfelelő mennyiségű és minőségű étel és ital, torta, ki legyen a beszállító… és akkor a frizuránk még nem is került terítékre a temérdek intéznivaló körül, s a második héten garantáltan mindenünket odaadnánk egy személyi titkárért!

mandc-anne-sophie-maestracci-thailand-koh-samui-wedding-photographer-11-1317558-thumb.jpg

Hiszünk benne, hogy az esküvő egy pár életében az egyik legmeghatározóbb élmény, ahol a boldogságnak, az örömnek és bulinak kell középpontban lennie! Szeretnénk, ha a leendő arák a nagy napon csak a szépítkezéssel, a lelki ráhangolódással tudnának foglalkozni, és meseszép királynőként tipegnének üvegcipellőjükben az oltárhoz egy széles mosollyal, és az összes résztvevő számára egy feledhetetlen élmény lenne a ceremónia, ahol elhangzik a boldogító igen!

Késésben lévő 8 emeletes esküvői torta, felborult ültetési rend, elszakadt tüllszoknya azonban mindenhol becsúszhat, mi, a Meglepetés Thaiföldön csapata ettől a herce-hurcától szeretnénk megszabadítani az esküvő főszereplőit: a vőlegényt és a menyasszonyt. A szervezés összes mozzanatát magunkra vállaljuk, bár ezt most csak Thaiföldön tudjuk felajánlani (mivel Koh Samui szigetén tengerparti, romantikus álomesküvőket szervezünk) mégis ezzel biztosítva, hogy életetek egyik legszebb napján minden úgy alakuljon, ahogyan szeretnétek. Mert mindenki szívében ott lapul egy terv az álomesküvőre vonatkozóan, és mi mit sem szeretnénk jobban, mint ezt megvalósítani!